به طور مثال ما باید در طراحی فیوز سازه ای در مقاوم سازی به روش ژاکت بتنی و فولادی، مهاربند واگرا در بهسازی سازه های فلزی تیر پیوند را به عنوان فیوز سازه ای حرارتی دست ساز انتخاب می کنیم.
فیوز سازه ای دست ساز حرارتی در مقاوم سازی پی ساختمان که طراحی بر اساس ظرفیت نام دارد نقش مهمی را در طراحی بهسازی لرزه ای سازه ها اجرا می کند و در آیین نامه های فیوز سازه ای دست ساز طراحی مقاوم سازی لرزه ای مورد توجه قرار گرفته است. همچنین جانمایی و طراحی این اعضا در سازه در مقاوم سازی با ژاکت بتنی به گونهای است که پس از زلزله قابلیت تعویض یا تعمیر آسان تری نسبت سایر اجزاء سازه ای دارند.
منظور از طرح لرزه ای در تقویت سازه ، طراحی ساختمان های مقاوم در برابر زلزله می باشد ، این امر مستلزم لحاظ جزئیاتی خاص در سازه و عضوهای آن برای تحمل و استهلاک نیروهای ناشی از زلزله در مقاوم سازی خاک زیر پی است .
اعضای شکل پذیر فیوز دست ساز سازه ای در سازه ها برای استهلاک انرژی از طریق وقوع تغییرشکلهای غیر ارتجاعی و مقاوم سازی بناهای فلزی در برابر زلزله در آنها طراحی میشوند. استفاده از این روش باعث بهینه سازی طراحی و صرفه اقتصادی در بهسازی لرزه ای سازه در هزینه های ساخت و بهسازی لرزه ای و تقویت تیر بتنی نیز می شود.
کز
درباره نویسنده